Vacancies

Home / Vacancies

Heartbeat is een vennootschap, bestaande uit 32 perfusionisten, die gespecialiseerd is in alle vormen van extracorporale circulatie- en bloedmanagement technieken, in verschillende klinieken in Nederland. 

Door personele veranderingen binnen Heartbeat, zijn wij op zoek naar:

2 Klinisch Perfusionisten

voor de vennootschap Heartbeat op de locatie Nieuwegein

In het Antonius ziekenhuis zijn we verantwoordelijk voor ongeveer 1500 openhartoperaties bij volwassenen. Daarnaast worden per jaar ca. 400 dagen ECLS/ECMO ondersteuning voor zowel de cardiothoracale chirurgie als voor de Intensive Care en Cardiologie verzorgd. Verder faciliteren we ook hier 90 HIPEC- ingrepen en zijn verantwoordelijk voor bloedmanagement technieken.

Wij zijn op zoek naar 2 perfusionisten met belangstelling voor verschillende vormen van extracorporele circulatie- en cardio-pulmonale ondersteuningstechnieken. Wij bieden een dynamische werkomgeving en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zoeken:

Gemotiveerde, ontwikkelingsgerichte en enthousiaste teamgenoten. Als perfusionist heb je een groot verantwoordelijkheidsbesef met een focus op kwaliteit. 

Je bent in het bezit van de NeSECC-erkenning. Ook perfusionisten in opleiding die binnenkort afstuderen worden van harte uitgenodigd te reageren.

Wij dagen je uit om te reageren!

Voor meer informatie of nadere toelichting kun je contact opnemen met Tamara Roosenhoff en/of Nicole van Belle – van Haaren via onderstaand formulier.

Upload voor 15 juni 2024 je sollicitatiebrief en CV via onderstaand formulier.


Sollicitatie

Sollicitatie formulier